Ecofilm naredi polaganje talnega ogrevanja preprosto in hitro

ecofilm

Vedno bolj pogosto je to, da se v stanovanja namešča sisteme električnega talnega ogrevanja kot primaren način ogrevanja prostorov in eden izmed sistemov, ki jih lahko vgradimo se imenuje ecofilm. Sistem je nameščen pod pod, ki ga želimo imeti v danem prostoru, s tem da moramo biti pozorni, da so tla, ki jih želimo nanesti čez folijo ecofilm tako rečeno plavajoča, torej se ne dotikajo direktno samega ogrevalnega elementa. Če želimo v prostoru imeti tla, ki se ne dajo namestiti kot plavajoč pod, lahko izberemo posebno vmesno plast, ki se imenuje heat-pak in s tem omogočimo to, da so lahko različne talne obloge, kot so itison, tapison ali kakšne posebne vrste PVC oblog nalepljene na to vmesno plast, ne direktno na sistem ecofilm.

Vsi proizvodi namenjeni električnemu ogrevanju tal so narejeni tako, da temperatura ne presega 27 stopinj Celzija, kar je precej pot vžigno temperaturi komercialnih materialov, ki jih uporabljamo v hiši za montažo tal, tako da je poskrbljeno tudi za požarno varnost.

Dodatno ogrevanje lahko zagotovi električni kopalniški radiator

Če nam samo talno ogrevanje ne zadostuje v nekaterih prostorih, primer tega je na primer kopalnica, se lahko odločimo za dodatno ogrevanje, kot je na primer elektrini kopalniški radiator, ki poskrbi, da se poleg tal ogreva tudi zrak v prostoru preko tega dodatnega grelca.

Električni kopalniški radiator lahko namestimo kamorkoli v prostoru, najpogosteje na eno izmed bolj prostornih sten. Poleg tega, da električni kopalniški radiator ogreva zrak v prostoru, lahko služi tudi kot prikladen grelec za brisače ali kopalne plašče, da se lahko takoj po tem, ko izstopimo iz kadi ali prhe zavijemo v toplo brisačo ali nase nadenemo prijeten kopalni plašč. Prav tako pa nam s tem, ko imamo električni kopalniški radiator, ni treba po nepotrebnem prestavljati termostata na višjo temperaturo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja