Za nizko ceno do vrhunskih dentalnih izdelkov

Zobni vsadki akcija

Zobozdravniške storitve načeloma veljajo za drage, če seveda mislimo le na samoplačniške storitve, ki jih moramo plačati iz lastnega žepa. Še posebej pa znajo biti dragi izdelki, ki jih potrebujemo ali pa želimo imeti pri nekaterih posegih. To so predvsem implantati in aparati, pa tudi nekatere druge zadeve. Kako pri izbiri dentalnih izdelkov prihraniti, ne da bi morali s tem žrtvovati kvaliteto?

Gotovo je ena izmed možnosti, po kateri so na voljo poceni zobni vsadki, akcija. Akcijske ponudbe so dokaj pogoste pri samoplačniških zobozdravnikih, tako da se splača nekoliko pobrskati po ponudbi in cenikih, morda pa tudi malo počakati na pravi trenutek. To se splača prav pri dražjih izdelkih, kot so zobni vsadki – akcija namreč v tem primeru predstavlja velik prihranek, kar je vsekakor vredno izkoristiti.

Ena izmed možnosti za cenovno ugodne vsadke je obisk zobozdravnikov v tujini, a pri tem nimamo garancije za dobre rezultate. Medtem ko za zobne vsadke akcija prinaša enako storitev in izdelke za nižjo ceno, je nižja cena že v izhodišču morda znak, da ne moremo pričakovati visoke kakovosti.

Je pa za nekatere ortodontske izdelke, kot je zobni aparat Invisalign, Slovenija gotovo prava izbira. Ni se treba odpravljati v tujino, saj ponuja za Invisalign Slovenija dovolj opcij, v tej ponudbi pa je možno dobiti tudi dokaj ugodne cene. Cene konkretnih izdelkov lahko enostavno primerjamo med seboj in tako izluščimo najugodnejše ponudnike. Za nekatere izdelke tako ali tako ni zelo veliko ponudnikov, torej bomo hitro našli dobre ponudbe. Pomembno pa je še to, da se ne orientiramo le po ceni, temveč upoštevamo še druge lastnosti zobozdravnika. Čeprav ima za Invisalign Slovenija več ponudnikov, ne moremo pri vseh pričakovati enake storitve in enakih rezultatov, predvsem pa ne enake izkušnje, tudi če gre za enak izdelek. Poleg tega moramo pri ceni upoštevati še dodatne stroške, na primer preglede.