Najboljše rojstnodnevno darilo

kamina na drva

Kamin na drva je stvar, ki je dolgo predstavljala mojo neuresničeno željo. Vedno sem želela imeti kamin, pred katerim bi v zimskih dneh lahko sedela in brala knjigo, ob tem pa bi me kamin prijetno grel.

Lansko leto se mi je želja končno uresničila! Rojsni dan imam sredi oktobra in to je ravno pravi čas za nakup kamina. Na ta dan me je presenetil obisk gospoda iz podjetja, ki se ukvarja s prodajo in montažo kaminov. Moj mož je vse uredil, tako da je bilo res pravo presenečenje. Gospod je prišel pogledat, kam bi kamin v našem stanovanju lahko postavili in če je vse skupaj izvedljivo. Na mojo veliko srečo je bilo in z možem sva se takoj lotila izbire kamina.

Nekaj prijateljic mi je že povedalo, da so Nordica kamini prvovrstni in jih priporočajo. Tudi gospod iz podjetja, ki je prišel na obisk, jih je imel v prodaji. Tako sva se z možem odločila za kamin na drva znamke Nordica. Z gospodom smo se vse dogovorili in že čez nekaj dni so njihovi strokovnjaki kamin pripeljali in vse uredili, da je začela delovati.

Oktober tega leta je bil precej hladen, tako da je novi kamin prišel zelo prav. Še kakšen mesec po tem nismo rabili uporabiti centralnega ogrevanja, ki ga sicer uporabljamo. To je bilo najlepše rojstnodnevno darilo, ki sem ga dobila. Vsak dan se ob pogledu na kamin spomnem na ta dan, ko sedim pred njim in užival v toploti, ki jo oddaja.