Rafting Soca je izkušnja za vse

Rafting Soca

Rafting Soca navdušuje mlajše in starejše turiste. Tujci so navdušeni, ko se z raftingom prvič spustjo po divji, kristalno čisti reki čaroben barve. Veliko tujih turistov obišče Slovenijo in tudi dolino reke Soče. Tam jih prevzame dih jemajoča narava in veliko možnosti za zabavo. Vsak se želi preizkusiti v vsaj eni izmed aktivnosti, ki jih ponuja reka Soča.

Rafting Soca pa ni samo za tuje turiste. Vsi adrenalina želji ljudje so vabljeni, da se vsaj enkrat na leto zapeljejo po soški dolini in da preizkusijo vse kar jim ponuja. Aktivnosti, ki jih ponujajo, niso predrage, zato si jih lahko privošči vsak.

Rafting Soca je pravi naslov za dobro zabavo. Naj vas strah ne premaga. Bodite drzni in privoščite si izjemen vodni dogodek, ki vas bo poživel in razvedril. Če potrebujete mnenje strokovnjaka, kar pokličite v njihove pisarne in postavite vsa vprašanja, ki so potrebna. S pravimi informacijami si boste zagotovili uspešen dan ob Soči.

Kajak Bovec za vsakogar, ki rad sam vesla po reki

Kajak Bovec nas bo navdušil s svojo ponudbo. Možnosti za razvedrilo je v Bovcu in njegovi okolici več. V kolikor si želite dobre vodne izkušnje, pa se zaupajte strokovnjakom za vodne športe in preizkusite svoje sposobnosti v kajaku.

Vpis kajak Bovec v internet vas pripelje do želene strani z informacijami. Kajakaštvo je adrenalinski vodni šport, lahko pa je tudi miren užitek, saj ni vsaka reka hitra in nevarna. Kajak je lahek in v njem boste sedeli udobno. Počutili se boste varno, saj boste z veslom obvladovali smer potovanja. Poleg mirne vožnje pa bodo tu tudi brzice in manjši slapovi, ki jih boste s kajakom brez težav preskočili.

Kakaj Bovec je zagotovo ena izmed izkušenj, ki nam dajo veliko. Človek se lahko preizkusi v tem, kako dober je, ko je prepuščen toku vode. Pole tega pa ga bo obdajala neizmerna narava, ki bo doprinesla svoj čar.