Husqvarna 135 je najboljša izbira za delo okoli doma

Husqvarna 135

Pri najbolj enostavnem obrezovanju dreves ali okrasnih grmovnic velikokrat pomislimo kako bi si lahko olajšali svoje delo. Žaganje z ročno žago je zamudno, da pa bi v ta namen kupovali profesionalne izdelke, ki jih bomo uporabljali le enkrat v letu, se nam zdi škoda investicije. Zato smo pobrskali po spletu in ugotovili, da na trgu obstaja idealna motorna žaga Husqvarna 135, ki je namenjena predvsem za domačo uporabo.

Motorna žaga Husqvarna 135 je manjših dimenzij zaradi česar je delo z njo bolj pripravno in enostavno. Tako je namenjena tudi uporabnikom, ki niso posebno vešči dela z motorno žago. Ob nakupu ste seznanjeni z delom z motorno žago in varnosti pri delu. Pri žaganju z motorno žago ne čutimo večjih vibracij zaradi česar delo z njo ni posebej naporno. Husqvarna 135 je zelo enostavna za vzdrževanje.

Rezervni deli Husqvarna za maksimalen rezultat

Pri delu z različnimi orodji velikokrat pride do obrabe, poškodb ali pa enostavno prenehajo delovati. Takrat je najbolje, da se obrnemo na pooblaščeni servis, kjer nam običajno prijazno priskočijo na pomoč in nam ustrezno svetujejo. Ob popravilu običajno dobimo tudi garancijo za rezervni del. Rezervni deli Husqvarna so tako na voljo tudi vsem uporabnikom njihovih strojev in orodij za delo v gozdu in na vrtu.

Rezervni deli Husqvarna so namenjeni izključno njihovem asortimanu. Le originalni rezervni deli, ki so zamenjani na pooblaščenem servisu, omogočajo nadaljnjo brezhibno delovanje stroja oziroma orodja. popravilo opravijo strokovno usposobljeni in izobraženi serviserji, ki dobro poznajo vse delovanje orodij in strojev Husqvarna. Rezervni deli Husqvarna so v večini primerov na zalogi, tako da je popravilo zelo hitro. V nasprotnem primeru pa pooblaščeni servis naroči rezervni del in je popravilo izvedeno v najkrajšem možnem roku. Na ta način stranke niso dolgo prikrajšane za delo na vrtu ali v gozdu.