Sava gume so izjemno kakovostne in zanesljive pnevmatike

Sava gume

Na trgu proizvajalcev pnevmatik lahko zasledimo ogromno različnih blagovnih znamk gum. Pri nas je najbolj pestra ponudba za gume slovenskega proizvajalca Sava. Sava je le eden od mnogih proizvajalcev pnevmatik z dolgoletno tradicijo. V svoji ponudbi ima pestro ponudbo pnevmatik za osebna vozila, lahka tovorna in tovorna vozila. Sava gume ustrezajo strogim standardom kakovosti in hkrati nudijo garancijo za izdelavo in material.

Sava gume so izdelane izjemno kakovostno. Predno gume pridejo pred samega kupca, prestanejo več kot 50 testov z vidika zmogljivosti. Med te vidike spadajo vodljivost in oprijem na različnih podlagah, zaviranje, trpežnost, stabilnost pri visokih hitrostih, hrupnost ob vožnji in še mnogi drugi. Tako se lahko vsak voznik, ki uporablja Sava gume, povsem zanese na njihovo kvaliteto in varno uporabo. Pri nakupu Savinih gum je tako potrebno biti pozoren predvsem na ustrezno dimenzijo, saj o njihovi kvaliteti govorijo številni neodvisni testi avto-moto klubov po Evropi.

Zimske gume lahko poiščete v bogati ponudbi na spletu

Zakon od vseh lastnikov vozil zahteva, da 15. novembra na svoja vozila montirajo zimske gume. Le te morajo ostati na vozilu vse do 15. marca, oziroma toliko časa, kolikor so na cestah snežne razmere. Nakup zimskih gum se priporoča, če so starejše od 6 let, ali pa je globina profila manjša od 3 mm. Prilagojene so nizkim temperaturam, njihov profil pa omogoča boljši oprijem v zahtevnih razmerah, kot so zasneženo, mokro ali poledenelo cestišče.

Zimske gume lahko danes enostavno poiščete kar preko spleta. V bogati ponudbi zimskih gum lahko najdemo gume različnih znamk, modelov in dimenzij. V ponudbi lahko zasledimo tudi specifikacijo posamezne gume in ugotovitve neodvisnih avto-moto testov glede zmogljivosti in oprijema. Ti podatki nam olajšajo odločitev pri samem nakupu. Seveda pa na spletu najdemo tudi natančne podatke o cenah, tako da zagotovo lahko najdemo najbolj ugodno ponudbo.