Napredne naprave Kyocera

Servis Kyocera

Kyocera med osnovnimi uporabniki pisarniške opreme ni posebej znana znamka. Medtem ko glavnino tržnega deleža pokrivajo drugi velikani, se ta japonski proizvajalec osredotoča predvsem na nišo, kjer najdemo zahtevne poslovne uporabnike, ki iščejo napredne multifunkcijske naprave.

Kyocera TaksAlfa 2553ci je recimo ena izmed takšnih naprav. To je multifunkcijski tiskalnik, ki nudi številne zelo dobrodošle funkcije za poslovno uporabo. Že osnovne funkcije razkrivajo, da gre za izredno napredno napravo. Kyocera TaskAlfa 25523ci ima barvni laserski tiskalnik, ki zmore tiskati na papir velikosti formata A3, manjše dimenzije pa so povsem prilagodljive. Odlikuje ga hitro tiskanje v vseh formatih in barvah, doseže lahko do 25 strani na minuto, s tem da ostanejo natisi brezhibni, delovanje pa povsem zanesljivo. Druge funkcije so v primerjavi s tiskanjem prav tako prepričljive – skeniranje omogoča obdelavo do 160 strani na minuto, možnost kopiranja pa združuje obe omenjeni funkciji in omogoča še poljubno povečavo ali pomanjšavo kopije ter samodejno kopiranje do tisoč kopij. Med osnovnimi funkcijami ponuja Kyocera TaskAlfa 2553ci še faksiranje, ki v nekaj sekundah učinkovito posreduje dokumente do velikosti A3.

Napredne naprave Kyocera slovijo po zanesljivosti in kakovosti. Zahtevni uporabniki pa se s tem slovesom ne morejo zadovoljiti – zato je na voljo tudi učinkovit servis Kyocera, ki ponuja hitro odzivnost in širok nabor storitev. Servis Kyocera je na voljo za redne vzdrževalne posege in menjavo potrošnih materialov, seveda pa tudi za vse druge opravke, ki se izkažejo za nujne ob redni uporabi naprednega tiskalnika. Če se pripeti kakšna večja težava, pa pride v poštev servis Kyocera naprav, ki ga opravljajo pooblaščeni strokovnjaki. Tudi v tem primeru gre pričakovati hitro odzivnost in uspešno delo – serviserji se zavedajo, da je delovanje napredne multifunkcijske naprave na vsakem delovnem mestu ključnega pomena, zato ne dopustijo veliko časa za izpad delovanja. Ponujajo hiter servis kar na lokaciji, če je to možno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja