Abakus za otroke ki si želijo več znanja

Abakus za otroke

Abakus za otroke je idealen pripomoček za izboljšanje delovanja naših možganov. Otroški možgani se morajo stalno trenirati. Če želimo, da se bo naš otrok optimalno razvil, je dobro, da mu nudimo različne tehnike pomnjenja ter nove načine učenja. Le tako bo namreč lahko razvil vse svoje sposobnosti in aktiviral levo ter tudi desno možgansko polovico.

Abakus za otroke je izredno priročen in otroci se z njegovo pomočjo zelo radi učijo ter igrajo. Ta starodaven učni pripomoček, je namreč še danes zelo aktualen. V svetu se uporablja kot pripomoček s katerim otrok v zelo hitrem času napreduje. Starši, ki se poslužujejo te metode, bodo povedali, da so opazili velike spremembe pri otrokovem obnašanju ter pri njegovih miselnih sposobnostih.

Abakus za otroke ni drag. Lahko se kupi v vsaki trgovini z igračami. Metodo učenja z abakom priporočajo tudi predavatelji Brainobrain-a.

Brainobrain je pogost vpis v internetni brskalnik

Brainobrain je organizacija, ki skrbi za zdrav in kompetenten razvoj našega otroka. Otroci so v prvih letih svojega življenja izredno dojemljivi in se hitro učijo. Zato je izredno pomembno da so takrat njihovi možgani usmerjeni v dobre aktivnosti, s katerimi bodo večali svoje možganske sposobnosti, bili zmožni umirjeno in skoncentrirano poslušati ter se z lahkoto učiti vsega kar jim pride na pot.

Brainobrain nam nudi različne oblike, s katerimi lahko povečamo sposobnost otroških možganov. Že veliko časa znanstveniki poudarjajo, da z določeno miselno gimnastiko lahko povečamo ter izboljšamo razvoj otrokove možganske kapacitete. Predvsem pa lahko vplivamo na to, da se bosta leva in desna možganska polovica enakomerno dobro razvili.

Brainobrain poskrbi, da razvijemo tudi desno možgansko polovico, ki je velikokrat slabše razvite. Ta možganska polovica poskrbi za našo kreativnost, saj z njo čustveno doživljamo svet. Šolski sistem je namreč oblikovan tako, da vzpodbujamo in razvijajo le levo polovico možganov. Brainobrain temelji na dveh metodah. Na metodi učenja z abakom ter na metodi VAK.