Blazina polnjena z naravnimi materiali

Blazina

Blazina je napolnjena z različnimi materiali, ki nam pomagajo dobro spati. Vegani prisegajo na materiale, ki prihajajo izključno iz narave in ne vključujejo živali. Zato so postale izredno aktualne blazine polnjene z luščinami ajde, ovsa ali pire. Tak vzglavnik diha ter nam omogoča zdrav spanec. Potrebno pa se je privaditi na poseben občutek, ki ga ustvarijo luščine žit.

Blazina narejena iz lusk pire ustvarja občutek spanja na travniku ob žitnem polju. Kupci so izjemno zadovoljni z blazinami, ki jih napolnijo lahko tudi z ovsenimi luskami. Vsebina takšne blazine se idealno prilagaja našemu vratu in nam nudi odlično oporo.

Blazina iz pire je izjemno zdravilna. Pirine luske vsebujejo veliko kremenčeve kisline, ki blagodejno vpliva na celotno telo. Predvsem je dobra za našo kožo, na katero ima enake učinke kot glina. Naravne luske lahko vstavimo v blazine različnih oblik, tako si lahko vsak kupec omisli svojo idealno blazino, ki bo narejena 100% naravno.

Prešite odeje za enoposteljno ležišče

Prešite odeje so lahko primerne za enojno ali dvojno ležišče. V novi kolekciji za pomlad/poletje 2019 lahko najdemo veliko različnih tipov in vrst prešitih odej, ki nas bodo pred hladom ščitile v pomladanskih in vročih poletnih dnevih. Pomembno je, da imamo poleti drugačen tip prešite odeje, saj so zimske takrat izredno prevroče.

Prešite odeje za poletne dni so v letošnje letu lahkotne in svetle. Navadno se prešite odeje izdelajo v nevtralnih barvah, saj jih kasneje oblečemo v prevleko za prešito odejo, ki jo izberemo v takšni barvi kot si želimo.

Prešite odeje imajo lahko tudi dodatek sivke ali kakšnega drugega zelišča. Sivka nas bo pred spancem izredno pomirila in nas tako lepše zazibala v spanec. V poletnih dneh je vonj sivke sproščujoč ter pomirjujoč. Spominja nas namreč na dolge poletne dni, na naravo, sonce ter morje. V takem vzdušju se bomo brez težav spočili in se zbudili bolj sveži.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja