Kovinske omare omogočajo skoraj neskončno življenjsko dobo

kovinske omare

V prostorih, kjer se ves čas odvija nešteto stvari hkrati in delovni stroji švigajo sem in tja, in občasno tudi kakšno stvar oplazijo ali se nekoliko zaletijo vanjo, ne bo zdržalo prav nobeno pohištvo… no razen, to, ki se že desetletja dejansko uporablja tam, kjer bi vsaka povprečna omara bila neuporabna v nekaj tednih. Kovinske omare in drugo kovinsko pohištvo so del delavnic, skladišč in proizvodnje že precej časa, saj so najbolj prilagojene za delo v takih okoljih.

Kovinske omare so narejene tako, da jih zlahka popolnoma prilagodimo delu, ki ga morajo opravljati, hkrati pa je najhujša škoda, ki se lahko zgodi to, da so vrata nekoliko ukrivljena, ali pa se odkruši kos barve, vendar je so s takimi napravami kovinske omare še popolnoma uporabne in prav nikogar, ki dela v takem okolju, kjer je delo trdo in naporno, to prav nič ne moti.

Ključ do organizacije so plastični zaboji

Kljub temu, da so kovinske omare odporne proti temu, da bi se prehitro obrabile, niso odporne proti temu, da bi bile neurejene. Take omare o pogosto velike in tudi imajo velik razmak med policami, kar pomeni ,da so idealen kandidat da to, kar se v njih nahaja razložimo po namenu in to nato shranjujejo različni plastični zaboji.

Razlog, zakaj so tu najbolj uporabni ravno plastični zaboji je to, da ni treba, da je zaboj pretirano trden in dobro je, če ga lahko z lahkoto premikamo in pospravimo izven ali v omaro, prav tako pa so plastični zaboji dostopni v mnogo različnih barvah, kar pomeni, da imamo lahko prav vse organizirano po univerzalni barvni kodi, torej bo prav vsak zaposleni lahko vedel, kaj skrivajo posamezni plastični zaboji samo s tem, da jih bo na hitro pogledal, kar zagotavlja večjo učinkovitost in boljši tok dela.