Povsem neboleča ekstrakcija zob

Povsem neboleča ekstrakcija zob

Ekstrakcija zob ali po domače puljenje zob je za marsikoga med vami nekaj najbolj groznega, kar se vam lahko dogaja pri zobozdravniku. Vendar pa se morate zavedati, da je zobozdravstvo izjemno napredovalo, in sicer tudi v tem smislu, da pri posegih najrazličnejših vrst ne boste občutili prav nobene bolečine. To je značilno tudi za ekstrakcijo zob.

 

Ekstrakcija zob je torej v današnjem času povsem neboleč postopek, ki pa je lahko tudi zelo hitro končan. Čas trajanja je odvisen predvsem tudi od tega, kako je ukrivljena korenina zob in za kako veliko število zob gre pri puljenju. 

 

Ekstrakcija zob je primerna takrat, ko zobu ali zobem ni prav nobene pomoči več ali pa v primeru, da določen zob moti sosednje zobe. Na tovrstni poseg se lahko dandanes naročite kar preko spleta, kjer imajo mnoga priznana podjetja, ki se ukvarjajo z zobozdravstvenimi storitvami, svoje spletne strani. Storitve in izdelki, ki vam jih ponujajo, pa so v primerjavi z drugimi na trgu ugodnejši, poleg tega pa vam tovrstna podjetja ponujajo še številne akcijske ponudbe, ki se vam jih zelo splača slediti, saj boste zaradi tega lahko privarčevali kar nekaj denarja. 

 

Implantat je odlična rešitev ob izgubi zoba 

 

Implantat ali zobni vsadek je odlična rešitev v primeru izgube zob ali kar več zob hkrati. Z njim se lahko izognete drugim posegom, ki so v primerjavi s tem veliko bolj zahtevni in vam v ustih lahko povzročijo dodatno škodo. 

 

Implantat je narejen iz titana, ki je zelo kakovosten material. Zaradi tega v ustih ne boste občutili, da imate v njih kak tujek oziroma nekaj, kar bi vas dodatno oviralo. Če se boste v primeru izgube zoba odločili za implantat, boste morali opraviti še rentgen, ki vam bo omogočil, da bo povsem varne narave. 

Implantat in njegove funkcije si lahko pobliže ogledate tudi na spletni strani priznanega podjetja, ki vam ponuja še druge številne vrhunske storitve in izdelke, ki so povezane s kakovostjo vaših zob.