Notranja steklena vrata z dekorativno folijo

Notranja steklena vrata z dekorativno folijo

Notranja steklena vrata so lahko narejena po željah vsakega posameznega kupca. Predvsem mlade družine se pri vselitvi v ov dom odločajo za steklena vrata, ki so oblepljena z dekorativno folijo, s katero si ustvarijo točno tak izgled, kot si ga želijo. Ker je folija lahko narejena tudi po meri, je motiv popolnoma prilagojen željam kupca. Vsekakor pa imajo proizvajalci na voljo vedno veliko modelov, med katerimi lahko izbiramo. 

Notranja steklena vrata navadno namestimo na prehodu v kuhinjo, jedilnico ali v dnevno sobo. To so prostori, kjer si želimo odprtosti i elegance. Ker skozi steklena vrata lahko vidimo, bomo lahko med kuhanjem kosila brezskrbno opazovali svoje otroke med igro. 

Notranja steklena vrata so lahko oblepljena tudi z barvno folijo, kar bo v stanovanje vneslo še več svežine. Barvo folije bomo lahko skombinirali z barvo naše stene ali pohištva ter si tako pričarali prav posebno vzdušje. 

Vinil plošče s podložno peno

Vinil plošče imajo na spodnji strani različno podlago. Tako lahko pred nakupom povprašamo, kakšna podlaga bi bila primerna za naše potrebe. Dober prodajalec nam bo brez težav svetoval in nas usmeril k pravemu nakupu. Če si želimo vinilno talno oblogo postaviti v kopalnico ali v kuhinjo, bo dobro, da bomo uporabili vinilne plošče, ki imajo na spodnji strani nameščeno podložno peno, ki je primerna vlažne prostore. 

Vinil plošče s podložno peno lahko polagamo tudi v kleti, garaže ter počitniške hišice ob morju. Idealne so tudi za tiste prostore, kjer imamo na voljo manj kot centimeter višine. Navadno merijo vinilne plošče s podložno peno 5,5 milimetra. 

Vinil plošče so lahko tudi izredno tanke in merijo le 2 milimetra. Takšne vinilne obloge si kupci zelo radi postavijo tudi po steni in tako umetniško dopolnijo svoje stanovanje.