Rešetke za govedo iz betone

Rešetke za govedo iz betone

Rešetke za govedo so narejene iz trdnega betona in nam tako zagotavljajo trdno in varno hojo po podlagi, ki govedu ne bo drsela. 

Rešetke za govedo se uporabljajo v vseh hlevih, kjer poteka govedoreja. Krave potrebujejo za svoj razvoj dobre pogoje, zato jim morajo kmetje omogočiti kakovostno življenje, saj jih bodo le tako dolgo oskrbovale z mlekom, ki je nujno potrebno za naše najmlajše. 

Rešetke za govedo lahko kupimo v vseh agrarnih in kmetijskih trgovinah, kjer je na voljo vsa hlevska oprema. Če si želimo pred nakupom pridobiti več informacij s pomočjo interneta, si lahko podatke o rešetkah preberemo na različnih spletnih straneh, kjer lahko enostavno iz udobja svojega doma, naročimo točno takšne rešetke, kot jih potrebujemo. Naročeni material pa bomo v roku petih dni prejeli na naš dom ter ga po povzetju plačali. 

Travne rešetke za utrjevanje pašniških poti

Travne rešetke so primerne za uporabo v različne namene. Z njimi lahko utrdimo vsako travnato podlago, brez da bi nanjo postavljali beton. Kdor ima veliko kmetijo se velikokrat znajde v situaciji, ko postane podlaga kjer se sprehaja živina tako blatna, da ni več prehodna. Živini se na taki površini drsi in se lahko v primeru padca tudi poškoduje. Zato je najbolje, da površino kjer se sprehaja živina utrdimo z travnimi rešetkami. 

Travne rešetke so narejene iz kvalitetne plastike in se enostavno namestijo v površino, kjer jih potrebujemo. Z njimi lahko utrdimo tla kjer bomo na odprtem vzgajali perutnino. Talna in prosta reja perutnine je izredno pomembna, zato jo izvaja vedno več posameznikov. V kolikor lastnik noče nastajanja prekomernega blata, je dobro, da si v zemljo namesti rešetke. 

Travne rešetke so primerne tudi za utrditev kravjih napajališč, kjer je vedno veliko vode in podlaga zaradi tacanja živine hitro postane namočena. Da ostane napajališče na ravni podlagi, ga utrdimo s primernimi rešetkami in si tako zagotovimo brezskrbno pitje vode.