Električna drsna vrata za moderen dom

Električna drsna vrata za moderen dom

Električna drsna vrata se velikokrat namestijo tudi v novejše in moderne domove. Veliko posameznikov je namreč ugotovilo, da so drsna vrata na električni pogon izjemno uporabna. To je bistveno predvsem takrat, ko imamo polne roke in ne moremo prijeti za kljuko ter normalno odpreti vrata. 

Električna drsna vrata so lahko narejena tako, da delujejo na senzor, ki se bo aktiviral vsakič, ko bo zaznal premikajočo osebo ali žival. Lahko pa izberemo tudi način odpiranja z dotikom in tako se bodo vrata odprla le v primeru, da se bomo dotaknili senzorja na steni. 

Električna drsna vrata so odlična zdi v primeru hišnih ljubljenčkov, saj jim ne bo več potrebno vsakič odpreti vrat. Poleg tega pa takšna vrata lahko oblikujemo popolnoma po svojih željah in jih stilsko povežemo z ostalimi predmeti v stanovanju. Prelepimo jih namreč lahko z barvnimi nalepkami, ki se bodo ujemale s preprogo, zavesami, blazinami na kavči, itd. Na tak način bomo na naše gost naredili izjemno pozitiven vtis, saj bodo naš našim bivalnim prostorom enostavno očarani in prevzeti. 

Vrtljiva vrata za večje stavbe

Vrtljiva vrata so izredno uporabna pri večjih stavbah, kjer se dnevno na vhodu izmenja veliko število ljudi, ki se jim zjutraj udi v službo, popoldne pa domov. V takšnem primeru so vrtljiva vrta edina kakovostna rešitev, saj ne bodo povzročala zmede in gneče. S sprotnim vrtenjem bodo obiskovalci in zaposleni lahko istočasno vstopali in izstopali. 

Vrtljiva vrata so velikokrat nameščena tudi na vhod v hotel. Tudi tam mora biti namreč poskrbljeno za nemoteno prehajanje velikega števila tujih in slovenskih gostov. Prednost vrtljivih vrat je tudi njihova eleganca in vrhunska izdelava. S svojo elegantno obliko poskrbijo za pozitiven vtis. 

Vrtljiva vrata se morajo stilsko ujemati z celotno zgradbo, saj so prva stvar, ki jo gostje zagledajo in ravno zato morajo brezhibno delovati.