Kako izbrati kakovosten tiskalnik?

Kako izbrati kakovosten tiskalnik?

V ponudbi tiskalnikov imamo nepregledno množico različnih modelov in znamk. Včasih se je kar težko odločiti, tudi če dobro poznamo svoje potrebe in vemo, na katere specifikacije naprav moramo biti posebej pozorni. V takšnih primerih se je pametno osredotočiti na znamke, ki slovijo po zanesljivih in kakovostnih napravah, nato pa v njihovi ponudbi poiskati takšne, ki odgovarjajo našim potrebam. Med najbolj uglednimi in priznanimi znamkami na področju profesionalnih tiskalnikov gre gotovo izpostaviti znamki Kyocera in Konica Minolta.

Kyocera izstopa z napravami, ki ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, zelo privlačni pa so predvsem njihovi vstopni modeli. Kyocera M5526 je recimo idealna izbira za tiste, ki iščejo ugodno, a zelo zanesljivo in kakovostno napravo za zahtevno barvno tiskanje. Gre za vstopni model, ki konkurira širni ponudbi na področju barvnih laserskih tiskalnikov v formatu A4. Kyocera M5526 je multifunkcijska naprava, ki bo z vsemi funkcionalnostmi prepričala tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike, predvsem pa ponuja veliko glede na svojo ceno. Medtem ko profesionalni pisarniški tiskalniki pogosto stanejo več tisoč evrov, je Kyocera M5526 na voljo že za nekaj stotakov – izvrstno razmerje med kakovostjo in ceno omogoča tudi šparovnim uporabnikom popoln izkoristek svoje investicije.

Konica Minolta je s svojo serijo Bizhub priljubljena izbira med poslovnimi uporabniki, ki nočejo sklepati kompromisov. Pri svojem delu zahtevni uporabniki potrebujejo zanesljivo napravo, ki bo brez težav opravljala svoje delo. Resda serija Bizhub vključuje kar pestro zbirko različnih naprav, a med temi se gotovo najde prava za vsakega zahtevnega uporabnika. Te tiskalnike najdemo v zahtevnih pisarnah in na drugih delovnih mestih, kjer pričakujemo brezhibno delovanje zanesljive naprave. Tiskalniki Bizhub pa izstopajo še po tem, da prinašajo vrsto uporabnih funkcij, ki pridejo do izraza na sodobnem delovnem mestu. Piko na i doda še uporabniška podpora, ki je en izmed adutov priznanih in uveljavljenih znamk na tem področju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja