Strešna klima za avtodom ogreje vozila dolžine 10 metrov pri minimalni porabi

Strešna klima za avtodom

Ljudje velikokrat pri svojih nakupih gledamo na to, da bo neka stvar zelo poceni oziroma se odločimo za nakup kakovostne stvari, če vemo, da bo to dolgoročni nakup, ki se nam bo skozi leta povrnil. To je seveda ključnega pomena, saj je pomembno, da izberemo stvari, ki nam bodo služile zares dolgo in to zelo učinkovito.

Strešna klima za avtodom je tako eden izmed elementov, ki nam predstavlja dolgoročen nakup in se nam bo investicija skozi leta povrnila. Sama klima ohladi ali ogreje vozila dolžine do 10 metrov pri minimalni porabi in minimalnem zagonskem toku. Gre torej za varčno klimo, ki pa kljub svoji varčnosti poskrbi, da bodo temperature prilagojene našim željam in potrebam. Gre torej za odlično klimo, katero je enostavno tudi upravljati.

Strešna klima za avtodom deluje tiho, tako da nas ne bo motila, ko bomo počivali ali spali. Samo klimo je mogoče upravljati preko Wi-Fi, daljinskega upravljalnika, ali pa ročno. O tem se sami odločamo, kako nam najbolj ustreza.

Eberspacher ponuja odlične vodne grelce za vozila

Vsem nam je seveda zelo pomembno, da ko pridemo v vozilo, so v njem primerne temperature in nam ni potrebno čakati, da se segreje motor našega vozila. To je že za nas pomembno, toliko bolj pomembno pa je za vse poklicne voznike, saj na cestah preživijo večino dneva in jim mora njihovo prevozno sredstvo predstavljati udobje.

Eberspacher tako ponuja odlične vodne grelce za vozila, ki delujejo neodvisno od motorja in pri tem nudijo dvojno prednost in sicer predgretje notranjosti vozila ter motorja. Sami grelni elementi so vključeni v krogotok hladilne vode motorja.

Eberspacher vodni grelci tako predstavljajo odličen nakup za vsa podjetja, ki želijo dobro poskrbeti za svoje poklicne voznike. S tem jim bodo nudili udobje in jim omogočali nemoteno opravljanje dela.