Idealen bus za popolno zanesljivost

Rezervni deli Iveco

Pri opravljanju potniških prevozov si ne moremo privoščiti velikih kompromisov, ki bi lahko ogrozili zadovoljstvo ali celo dobrobit potnikov. Vedno se jim moramo povsem prilagoditi, kar bo možno le z dobrim vozilom, ki je v celoti pripravljeno na zahtevne izzive, s katerimi se utegne srečati. Jasno je, da se lahko zanesemo le na kakovostna vozila, ki jih ponujajo uveljavljeni proizvajalci na tem področju. Verjetno bo najboljša izbira Iveco bus, v ponudbi manjših avtobusov izstopa predvsem njihov Feniksbus, ki se bo odlično znašel v vsaki situaciji.

Tak avtobus že v izhodišču ponuja popolno zanesljivost, ki jo lahko pričakujemo od novega vozila. Tako lahko dodobra preizkusimo zmogljivost in funkcionalnost vozila ter načrtujemo dolgoročno uporabo. A pri načrtovanju na dolgi rok moramo upoštevati tudi nekatere druge dejavnike, predvsem obrabo vozila, ki zahteva redno vzdrževanje in servisiranje. Na srečo so na voljo rezervni deli, Iveco s tega vidika zelo dobro poskrbi za svoje uporabnike. Vedno imamo dostop do ključnih delov, ki zagotavljajo, da bo Feniksbus v vsakem trenutku povsem pripravljen na uporabo. Pri tem je v veliko pomoč razvejana servisna mreža, ki jo lahko izkoristimo za pomoč v primeru kakšnih posebnih težav, seveda pa moramo imeti tudi dober domači servis, kjer so na voljo vsi potrebni rezervni deli. Iveco ima več pooblaščenih serviserjev, tako da je možno najti zelo dobre rešitve, ki jih iščejo predvsem zahtevnejši uporabniki.

S kombinacijo kakovosti vozila, premišljene uporabe in celovitega dolgoročnega vzdrževanja lahko postane Feniksbus izjemno zanesljiv bus za opravljanje vseh vrst prevozov. Življenjska doba je praktično neomejena, saj so vedno na voljo nujni rezervni deli, Iveco pa ponuja tudi različno dodatno opremo, s katero je možno Feniksbus dodatno prilagoditi praktično vsakemu namenu. Rezultat je v končni fazi odlična uporabniška izkušnja, zadovoljstvo pa lahko pričakujemo tako pri lastniku oziroma upravitelju ter vozniku, kot pri potnikih.