Ročni paletni viličar – univerzalna vrsta viličarja

ročni paletni viličar

Ročni paletni viličar je naprava, ki ne sme manjkati v prav vsakem skladišču ter na drugih podobnih lokacijah. Z njim mora znati upravljati vsaj eden od zaposlenih. Zanj je značilno, da ni tako zmogljiv ter močan kot čelna oblika viličarja, kljub temu pa zadosti določenim potrebam pri dvigovanju ter prevažanju tovora.

Ročni paletni viličar je še vedno dovolj močan, saj lahko v povprečju dvigne tudi do 2300 kilogramov teže. Ročica, s katero se upravlja, nam pomaga na hiter ter preprost način dvigovati tovor. Sicer pa se naprava zelo pogosto uporablja tudi kot delovna miza, ker jo lahko dvignemo na določeno višino ter na ravni podlagi počenjamo lahko prav vse, kar bi si želeli početi na navadni delovni mizi.

Ko se boste odločali za nakup takšnega viličarja, je najbolje, da vam pri tem pomagajo strokovno podkovane osebe oziroma prodajalci, ki jih boste našli v specializiranih trgovinah s tovrstno opremo. Na voljo vam je tudi spletna trgovina z viličarji, kjer si pred vstopom v fizično prodajalno lahko podrobneje ogledate vse značilnosti viličarjev ter tudi njihove cene. Opazili boste, da vam prodajalec vrhunskih viličarjev ponuja še hiter, kakovosten in ne nazadnje izjemno ugoden servis.

Prodaja viličarjevpo najugodnejših cenah na trgu

Viličarji so zelo uporabne naprave, s katerimi se zlasti srečujemo v večjih skladiščih pa tudi na terenu, kjer pomagajo dvigovati zelo težka bremena in to do več metrov visoko. Glede na delovanje ter rabo ločimo kar nekaj vrst viličarjev, med katerimi so zlasti priljubljeni električni viličarji, s katerimi se ne onesnažuje, seveda pa se ponašajo še z drugimi prednostmi.

Prodaja viličarjev se je preselila tudi na splet, kjer si lahko pred vstopom v fizično trgovino ponudnika ogledate vse možnosti.

Prodaja viličarjev vam pogosto omogoča še servis tovrstnih naprav, kar pomeni, da lahko na mestu, kjer si boste kupili nov ali rabljeni viličar, privoščite še kakovosten servis.