Kolesarski dresi narejeni iz vrhunskih materialov 

kolesarski dresi

Pri nakupu kolesarske opreme je zlasti dobro, da ste previdni pri izbiri materialov, ne glede na to, ali kupujete novo kolo, kolesarsko oblačilo, čevlje ali kaj drugega. 

Ključnega pomena za kolesarjenje so tudi kolesarski dresi. Nekateri med vami nakupujete oblačila za kolesarjenje izključno v specializiranih kolesarskih prodajalnah, kar je odlična izbira. Na tem mestu lahko brez pomislekov izbirate med vso vrsto opreme. 

Ugodni, a vrhunski kolesarski dresi so vam na voljo tudi v zelo priljubljeni spletni kolesarski prodajalni. Izbirate lahko med dresi za moške, ženske in otroke v vseh možnih velikostih. Narejeni so iz vrhunskih materialov, ki omogočajo, da se med kolesarjenjem ne potite, posledično pa se počutite prijetno in udobno. Kolesarska vožnja tudi zato lahko traja nekoliko dlje. Na istem mestu vam je na voljo še druga kolesarska oprema, na primer čevlji, čelade različnih priznanih proizvajalcev, očala. Lahko se naročite na servis in tudi na vse bolj priljubljeno storitev bike fitting oziroma nastavitev kolesa po svoji meri. 

Bike center po vaši meri  

Bike center ali center s kolesi vam ne omogoča samo prodaje vrhunskih koles vseh vrst, temveč tudi drugo opremo za kolesarjenje. V centru vam lahko pri izbiri kolesarske opreme pomagajo strokovno usposobljeni prodajalci. 

Bike center vam omogoča vse vrste koles, na primer mestne, cestne, gorske, treking in tudi vse popularnejša električna kolesa v omenjenih različicah. 

V bike centru se lahko naročate tudi na številne storitve, na primer na servis koles, bike fitting oziroma na nastavitev kolesa po vaših željah oziroma merah. 

Bike center vključuje tudi trenažer. To je posebna naprava za alternativno obliko kolesarjenja. Ko so zunaj neugodni vremenski pogoji za kolesarjenje, si lahko na primerno mesto namestite nastavek in tako kolesarite kar od doma. Počutili pa se boste tako, kot da bi kolesarili po naravi. Trenažer je lahko izjemno dobrodošlo darilo za vse kolesarje, ki bi radi kolesarili tudi v zelo neugodnih razmerah.