Waeco je svetovno uveljavljeno podjetje 

Waeco

Podjetje Waeco, eno podjetje, ena blagovna znamka je zelo cenjeno podjetje. Podjetje Waeco še vedno ponuja vrhunske rešitve, ne glede na to, da se je preoblikoval in preimenoval v podjetje Dometic.

Podjetje Waeco motivira, da bi iz različnih pod znamk, ki jih je podjetje Dometic sestavljal zgradijo eno močno, izrazito in dosledno korporativno blagovno znamko.

Waeco ali Dometic ponuja široko paleto izdelkov z enim skupnim sveže modernim dizajnom na trgu. Izdelki namenjeni za prodajo pa se ne omejujejo samo na eno blagovno znamko. Strankam želijo dati naivec orientacijskih barv, na paketih izdelkov.

Podjetje Dometico bo svojim potrošnikom omogočil kar se da čim hitrejši dostop ne glede na njihovo mobilnost in lokacijo. 

Podjetje Dometico bo nadaljeval 40 let dolgo zgodbo o uspehu blagovne znamke Waeco To bo dosegel s postavljanjem novih standardov glede funkcionalnosti in kvalitete.

Povsem nemoteča strešna klima za avtodom 

Strešna klima za avtodom ni samo okno, ki je bilo leta nazaj tako moderno. Imeli so ga samo največji frajerji. 

Strešna klima za avtodom je klima, ki je vgrajena v vozilu tam, kjer je bil po navadi strešno okno. Uporabniki avtodomov se za to klimo odločijo, ker jo lahko vgradijo naknadno. 

Ob nakupu novega avtodoma včasih ni bila klima vključena v ceno. Mnogi uporabniki avtodomov pa avtodom uporabljajo poleti ali v vročih poletnih mesecih. Takrat ugotovijo, da bi bila klima odlična ideja in rešitev. 

Vendar ni druge rešitve, kot pa da klimo vstavijo naknadno. Problem ne nastane tudi v primeru, če kupimo starejši in rabljen avtodom.

Strešna klima za avtodom je nemoteča, voznika in sopotnika ne ovira. Njeno delovanje je tiho. Je funkcionalna. Lahko se pohvali z učinkovitem hlajenjem, ogrevanjem in pobiranju vlage iz vozila. Delovna temperatura je od 2 stopinje do 43 stopinj Celzija. Pred nakupom je pomembno, da ste si izbrali strešno klimo dobrega proizvajalca.