Štarter za teleta za več zdravja in za večjo vitalnost živali 

štarter za teleta

Štarter za teleta dobi ključno vlogo tedaj, ko je tele odstavljeno od svoje matere. Če želite imeti kar se da zdrava pa tudi vitalna teleta, potem si boste morali kupiti tovrstni izdelek. 

Štarter za teleta boste uporabili, ko bo tele lahko že dovolj samostojno, da bo lahko preživelo tudi brez mleka svoje matere. Nekateri kmetje ta izdelek uporabijo že po četrtem ali pa po šestem tednu, ko tele odstavijo od matere. Tele morajo navaditi na manj mleka in ne nazadnje tudi na uporabo štarterja. 

Štarter za tele je kmetu na voljo za nakup tudi na spletu. Na njem je uveljavljena spletna trgovina, ki  vam tudi sicer ponuja celotno opremo za hlev, obenem vam je na voljo tudi kakovostna pašna oprema po izjemno dostopnih cenah. Prodajalna je še toliko bolj priljubljena pri kmetih, ki jim je pri nakupu pomemben tudi proizvajalec izdelka. Na tem mestu so vam na voljo izdelki svetovno uveljavljenih proizvajalcev. 

Montažni koritasti silos 

Nepogrešljivi sestavni deli vsakega kmečkega okolja so tudi silosi. Še zlasti priljubljen pa je montažni koritasti silos, ki se ponaša s številnimi prednostmi. 

Montažni koritasti silos velja za cenovno izjemno ugodno izvedbo, ki prav tako daje možnost preproste samomontaže različne velikosti silosnih plošč. Tako boste lahko izgradili silos po svojih merah. Takšna vrsta silosa ima praviloma zaobljene zgornje robove plošč, ki v veliki meri lahko preprečujejo poškodbe silažnih pa tudi stenskih folij.

Sicer pa so vam na trgu na voljo silosi najrazličnejših proizvajalcev in prav vsak med njimi vam ponuja prednosti. Na ogled so vam nekateri med njimi na voljo tudi na spletu. V spletni prodajalni si lahko zagotovite ne samo kakovosten silos oziroma njegovo montažo, temveč tudi cenovno zelo dostopen. Na istem mestu vam je na voljo še vsa druga vrhunska oprema za kmetijstvo.