Oprema za brezkompromisno košnjo trave

vrtni traktorji

Trava je zelo neizprosna, če je ne kosimo redno in sproti. Če pustimo, da se površina zaraste, bo delo bistveno težje, potrebovali pa bomo zmogljivejšo opremo. Pa tudi lepo urejene zelenice pri košnji včasih predstavljajo poseben izziv, še posebej če imamo opravka z večjimi površinami. Na srečo imamo odlične rešitve za vsa ta opravila!

BCS kosilnice

Če imamo opravka z zaraščenimi površinami in razgibanimi tereni, pride v poštev le zmogljiva in robustna kosilnica. Najbolj smiselna bo izbira BCS kosilnice, ki se odlično znajde prav na zahtevnem terenu. To je naprava, ki je bila izdelana z mislijo na najbolj zahtevna opravila pri košnji trave. Slovi po izredni robustnosti in posebni zmogljivosti, zato je primerna tudi za zahtevnejše uporabnike, čeprav gre v osnovi za zelo preprosto napravo, ki nima kakšnih posebnih funkcionalnosti.

BCS kosilnice so vsekakor prava izbira za tiste, ki se pogosto ukvarjajo s košnjo večjih površin, še posebej če imajo pri tem opravka tudi z zahtevnim terenom ali zaraslim rastlinjem. Najdemo jih tudi na kmetijah in pri gozdarjih, saj so vsestranske in vedno zelo zanesljive.

Vrtni traktorji

Na urejenih zelenicah, ki so pogosto nekoliko bolj občutljive, se BCS kosilnice ne znajdejo najbolje, saj ne morejo zagotoviti natančne košnje, pa tudi niso tako udobne za redno košnjo na večji površini. Veliko bolje se obnesejo vrtni traktorji, ki jih uporabljamo na zahtevnih zelenicah, pri katerih sam teren ni ovira. Kar nekaj je takšnih primerov – to so recimo športna igrišča, javne površine, zelenice okoli javnih in zasebnih ustanov, pa tudi kakšni domači vrtovi, če pokrivajo večjo površino. V vseh teh primerih se vrtni traktorji izkažejo z značilnimi odlikami, zaradi katerih po njih posegajo tudi zahtevnejši uporabniki. Omogočajo brezkompromisno košnjo z vrhunskimi rezultati, ob tem pa ponujajo tudi udobje in zelo prijetno uporabniško izkušnjo preko celega delovnega dne.