Cenik za selitveni servis

selitveni servis cenik

Glede na to, da ima vsak selitveni servis cenik svojih storitev, lahko ponudnike enostavno primerjamo med seboj in se odločimo za tistega, ki je s svojo ceno in storitvami najbližje našim potrebam. A pozor, to ni vedno najboljša opcija pri iskanju selitvenih mojstrov. Najprej se moramo prepričati, da so željene storitve sploh v ponudbi, nato pa se je pametno izogniti tistim ponudnikom, ki nastopajo izključno z ugodno ceno, drugih odlik pa nimajo.

Še posebej pomembno je to pri kakšnih zahtevnejših selitvah. Za te so primerni le večji selitveni servisi, pri katerih lahko najdemo takšne storitve. Običajno možnosti za selitveni servis cenik razkriva v kategorizaciji različnih storitev, ob katerih so navedene tudi cene. Ni pa nujno, da cenik pokriva prav vse storitve, pri zahtevnejših selitvah je veliko odvisno tudi od dogovora, zato se ne moremo vedno zanašati niti na ponudbo niti na cene. Izvrsten primer je selitev klavirja ali kakšne podobne zahtevne opreme. Čeprav je to lahko na papirju dokaj enostavna selitev na kratko razdaljo, je projekt nadvse zahteven. Selitev klavirja lahko uspešno opravijo le usposobljeni in izkušeni selitveni mojstri, poleg tega od ponudnika pričakujemo tudi zavarovanje in druge dodatne opcije za dobro izkušnjo. Vsega tega morda ne bomo našli v ceniku selitvenega servisa, zato se splača za selitev klavirja oziroma druge zahtevnejše selitve stopiti v stik z zanesljivim servisom in se pozanimati, kakšne so možnosti in cene.

Za selitveni servis cenik ponuja veliko bolj uporabne informacije v primeru, da imamo v mislih kakšno enostavnejšo selitev. V tem primeru se lahko orientiramo tudi po cenah. Upoštevamo razdaljo in predviden obseg dela. Če se zanimamo predvsem za prevoz opreme, lahko najdemo zelo točne cene najema transportnega vozila, ob tem pa so navedeni tudi stroški dela, če želimo koristiti pomoč selitvenih mojstrov tudi pri samem prevozu.