Telegram

telegram

Telegram je kratko a vseeno  pomembno sporočilo z globokim pomenom. Telegrame so poznali že mnogo časa nazaj in si tako sporočali pomembne novice ali pa samo voščili želje ob rojstvu otroka, rojstnega dneva ali pa voščili sožalje ob izgubi poznane ali pa ljubljene osebe. 

Za pošiljanje telegrama je potrebno poznati naslov, ime in priimek prejemnika telegrama. Telegram lahko naročite preko pošte, ga pošljete sami ali pa ga naročite pri kakšnem drugem ponudniku. Nekateri ponujajo pošiljanje telegramov ob kateri kolih dnevih, naj si bodo to prazniki ali pa vikendi. 

Najbolj pogosti telegrami so telegrami, ki so poslani ob rojstvu novega malčka. V njih so napisana iskrena in topla voščila za novo družinico. V današnjih časih je možno poslati poleg telegrama tudi kakšen paketek oziroma malenkostno darilo, ki bo telegramu dodal še večji pečat.

Telegram pa je lahko namenjen tudi manj prijetnim in lepi stvarem. Z njim lahko pravočasno in enostavno izrečete sožalje ljudem, ki so izgubili svojo ljubljeno osebo. Zraven lahko dodate tudi sožalnico.

Medo telegram

Medo telegram je najboljša izbira pri pošiljanju telegrama. Pošljite medo telegram in tako z ljubkim  motivom na telegramu pričarajte prvo darilo za malčka. Poleg darila, ki ste ga izbrali za novorojenčka lahko dodate darilce tudi za mamico, ki si ga po trudu in naporu zagotovo zasluži.

Medo telegram je na voljo v različnih motivih in barvah medvedkov, tako da je odlična izbira ne glede na to ali je na svet prijokala deklica ali pa fantek. Medo telegram lahko pošljete vse dni v letu, ne glede na to ali se je malček odločil prijokati na svet ob vikendu ali pa kakšnemu prazniku. Pošljete ga lahko direktno v porodnišnico, kjer se nahaja mamica in dojenček in tako mamici še povečate srečo in zadovoljstvo, ko bo skupaj z svojim partnerjem prebirala vaše iskrene želje. Lahko pa se odločite, da bo mlado družinico vaš telegram pričakal, kar pri njih doma.