Cenovno dostopni lamelni parketi

.lamelni parketi

Pri ugotavljanju razlik med številnimi tipi parketov boste ne nazadnje velike razlike opazili tudi pri ceni. A cena vsekakor ni nujen pokazatelj kakovosti. To pomeni, da so vam na trgu na voljo tudi izjemno kakovostni parketi po zelo dostopni ceni. To so na primer lamelni parketi. Na trgu so označeni kot odlična in dostopna izbira, ki zadosti najvišjim standardom.

Lamelni parketi prinašajo številne prednosti, tako na področju polaganja kot tudi z vidika lastnosti. Takšna vrsta parketa še zlasti izstopa po cenovni dostopnosti pa tudi po izraziti trpežnosti. Lamelni parketi so sestavljeni iz več majhnih lamel ter mrežice.

Najbolj priljubljene vrste lamelnih parketov

Kupci se najpogosteje odločijo za lamelne parkete, ki so izdelani iz hrastovega, jesenovega ali pa bukovega lesa. Izbirate tudi lahko med različnimi sortiranji deščic. Lamelni parketi lahko ponujajo na primer povsem enakomeren izgled, lahko pa tudi izjemno pisan ter razgiban.

Gotovi parket v primerjavi s klasičnim

Gotovi parket kupci najpogosteje primerjajo s klasičnim. Oba tipa parketov sta pri nas izjemno priljubljena, a se med seboj precej razlikujeta. Gotovi parket je praviloma dražja različica parketa, ki pa je za polaganje izjemno priročna. Polaganje je namreč v primerjavi s klasičnim parketom veliko hitrejše.

Gotovi parket vam je tako kot klasični na voljo v več različicah. Kupci se najpogosteje odločajo za gotovi parket iz hrasta pa tudi za klasični hrastov parket.

Ugoden nakup gotovega parketa

Glede na to, da je gotovi parket precej visoka investicija, saj se ponaša s številnimi prednostmi, je dobro, da preverite prodajna mesta, kjer bi ga lahko kupili ceneje.

Spletna ponudba gotovega parketa je zagotovo cenovno dostopnejša, kar lahko preverite v kateri od prodajaln s parketi na spletu.

Ključna prednost gotovega parketa 

Gotovi parket se torej ponaša z izjemnimi prednostmi. Ena od ključnih pa je zagotovo ta, da je kompatibilen s talnim ogrevanjem, kar je za sodobnega zahtevnega kupca zagotovo pomemben podatek.